Suzuki Burgman Forum - View Profile: Buffalo

Buffalo Buffalo is offline

Insane Poster

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. mikeyMarine
    04-13-2017 04:56 PM - permalink
    mikeyMarine
    will the bust it work on my 15? I don't need it, (yet) but if I should it would be good to know how, last I heard it was disassemble the front of the bike and take it out with a chisel (ooof)
  2. Elliott Larron
    07-12-2016 02:59 AM - permalink
    Elliott Larron
    Hey!! Buffalo, How ya Doing i looked at some of your Post About the ISC Valve ,
    I have a CODE40 and it only Appears once or twice a day, and i get a stall when engine is Non-Warm.

    Not sure what to do.. I dont have a OHM Meter but plan on getting one.

    But wanted to know that is the LOW Idle and Stalling has it any thing to do with the ISC Valve I allready Replaced the TPS with a new one a week Ago... Adjusted it with the Bikes LCD..

    Thanks. Elliott,

    Glad to be back!
  3. Buffalo
    10-31-2015 07:50 PM - permalink
    Buffalo
    I know both. Steve is one of my regular riding buddies.

    The bike belonged to Eltee, another of our riding buddies that passed away a couple of years ago. He owned that 400 and an 08 650. The bikes have not been ridden since he passed away. His wife decided she wanted to get rid of them. Steve wanted the 650 and she said if he would buy both she would give him a good deal on the pair. He didn't really want the 400 but bought them both anyway as a favor to her. He is now looking to sell the 400.

    As for condition, Eltee was good about doing the maintenance on his bikes and he never abused them. After he got cancer he did not ride them much though. So for a year or more it mostly sat in his garage then it was not ridden at all for a couple of years. I have not seen the bike in 5 or 6 years. Eltee mostly road it close to his home doing errands and such. When he road with use he normally was on the 650. He did ride it a couple of times though.
  4. chrispycajun
    10-28-2015 01:17 PM - permalink
    chrispycajun
    hey buffalo, I am looking at that 05 400 in the classifieds .the guys name is Steve aka max fun, , I noticed he comments on a lot of your post, just between you and me, do you know this guy are the bike, what is your take on it.you can text are call me at 337-371-8733.
  5. Buffalo
    08-06-2015 06:55 PM - permalink
    Buffalo
    Mine has been very reliable. All I've done to it was change the belt at about 84,000 miles when the old one broke. Did the work myself so all I was out was the cost of the belt and some gaskets and seals, about $350.
  6. RICKEY HOLTKAMP
    08-06-2015 06:41 PM - permalink
    RICKEY HOLTKAMP
    Had a plain 650 a few years back and after a month totaled it. I was very pleased with bike. I have owned several bikes over the past 50 years and am considering a new 650 Execrative for cross country touring. I am concerned about reliability of the transmission. With all your MILES YOU should know.
  7. Fogrider
    05-04-2015 10:38 PM - permalink
    Fogrider
    Hello Buffalo, I just replied to your last reply. I am still trying to learn how to use this site to communicate. Fogrider
  8. OutDoor Dan
    03-28-2015 08:04 PM - permalink
    OutDoor Dan
    Hello Buffalo,i met you (after chasing you) on 3-28-15 in Rio Vista Tx i just wanted to say thanks for telling me about this site. it was good talking with you! "sometimes the long way home is the best way home" thanks again OutDoor Dan Im the Only Burgman owner In Rio Vista Tx Ha Ha
  9. cw3van
    06-22-2014 07:59 PM - permalink
    cw3van
    Hello noticed that you are in Terrell just right down the road from you in Heartland outside Forney. Do you guys still go on rides (TWT) joined the forum but not able to post any messages or find out about trips. I'm an ole guy who decided to start ridding about six months ago started out on a 150 enjoyed it just not much power carrying an ole fat man bought a 350 Piaggio loved the bike but so did my wife so she got it. I bought a 2013 Burgman 400 has just everything I was looking for. My wife & I would enjoy doing some short trips with a group if y'all are still ridding. Thanks for any help.
  10. stewart
    03-28-2014 04:27 PM - permalink
    stewart
    Hello everyone. My name is stewart. I have 2009 650. I am having a problem with my headlights. I've replaced the fuses and bulbs. Can anyone help?

  About Me

  • About Buffalo
    Location
    Texas, Terrell
    Interests
    Lots of things
    Occupation
    Retired
    Bike Type
    07 650 Executive and 06 400S
  • Signature
    --- Craig AKA Cliffhanger----
    "Big Red" 2007 Red Executive - 135,601 miles
    "Little Blue" 2006 Blue 400S - 47,746 miles
    "STING" 05 B650 gone but not forgotten, RIP
    My Gallery

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 10:31 AM
  • Join Date: 08-17-2005
  • Referrals: 3

  Mentions

No results to display...

  Quotes

06-20-2017
05:09 PM - tac14yo quoted Buffalo in post MPG Question (Lot higher then expected...)
How high was the pass. When...
06-17-2017
10:00 PM - Buffalo quoted westnash in post Best rear shock spring preload setting
Good point as always Buffalo....
10:16 AM - Buffalo quoted Dave_J in post Best rear shock spring preload setting
Going from setting 1 to 5 w...
06-13-2017
12:43 PM - MJR quoted Buffalo in post Primary Pulley Stopper Bolt Failure
That's the same conclusion s...
06-12-2017
09:26 PM - Buffalo quoted Timothy Kibe in post Primary Pulley Stopper Bolt Failure
My 08 with 60k on it dad a bolt r...
06-11-2017
06:06 PM - Buffalo quoted dalaohu1018 in post Questions about 2006 burgman 400 scooter
I'm thinking about buying a 2006...
06-05-2017
02:32 PM - Charlie Brown quoted Buffalo in post What Do You Wear When Riding
A scooter is a motorcycle. ...
05-28-2017
06:07 PM - Facetious quoted Buffalo in post Fitting Steering lock assy
Just fitting the lock assy s...
05-25-2017
09:51 PM - PokerPlayer quoted Buffalo in post If money was not a concern, would you still get the 400?
I agree, you probably would ...
05-24-2017
01:39 AM - spaten quoted Buffalo in post 2006 Primary Adapter Bolt issue.
Just saw this on Ebay http:/...
05-17-2017
11:30 AM - MJR quoted Buffalo in post Engine died, lost all electrical
Those look like some very go...
05-07-2017
09:29 PM - SilverDollar quoted Buffalo in post Route Planning Software Revisited
If you are willing to use a ...
07:52 PM - El Jefe quoted Buffalo in post Route Planning Software Revisited
If you are willing to use a ...
06:49 PM - Buffalo quoted SilverDollar in post Route Planning Software Revisited
I haven't seen this topic in a wh...
05-03-2017
12:09 PM - MJR quoted Buffalo in post front brake calipers
Suzuki shows different part ...
04-30-2017
12:11 PM - Buffalo quoted MJR in post 2006 Primary Adapter Bolt issue.
The big socket is easily...
04-29-2017
12:27 AM - Dave_J quoted Buffalo in post 2006 Primary Adapter Bolt issue.
Is the procedure outlined so...
04-27-2017
04:40 AM - Daphne Smith quoted Buffalo in post F1 error code help needed
If the CVT motor is working ...
04-22-2017
08:55 PM - Buffalo quoted MJR in post 2006 Burgman dead parked no power.
Single connectors for po...
04-19-2017
06:40 PM - AlaskaGuy quoted Buffalo in post Electrosport stators
Did a quick search and it lo...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome