Slow Site and Effect on MY Computer - Suzuki Burgman Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 12:50 PM Thread Starter
Super Poster
 
currrl1's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: New York, NY
Posts: 173
Slow Site and Effect on MY Computer

For several days now I have signed on and found the site to be Extremely Slow...! Further, even after signing out, I find my computer remains sluggish till I clean out all cookies and web history before restarting. Afterwards, till I sign back on this site, my computer is fine.


Is the site compromised?
Is anyone else having the same issues?

Thanks...
Lou

2015 Burgman 650
currrl1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 12:59 PM
Insane Poster
 
Buffalo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Texas, Terrell
Posts: 13,462
Site is not running slow for me but something about it keeps knocking my DSL connection off line. Other site don't do this but when ever I am browsing this site I can count on my DSL disconnecting every 3 or 4 minutes. Seems to be happening while the site is going through all the links to advertising.

--- Craig AKA Cliffhanger----
"Big Red" 2007 Red Executive - 134,093 miles
"Little Blue" 2006 Blue 400S - 47,506 miles
"STING" 05 B650 gone but not forgotten, RIP

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Buffalo is online now  
post #3 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 01:09 PM
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,812
About half the time when I type something on here it gets underlined like it was a spelling error even though not and it is slow.

Something not correct.
westnash is offline  
 
post #4 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 08:17 PM
Active Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: USA, CA, Orange County, Santa Ana
Posts: 83
Garage
I'm not having these issues, but I'm running an ad blocker and that might be why my experience is better.
ShuadChaun
ShuadChaun is offline  
post #5 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 08:23 PM
Jim
Super Moderator
 
Jim's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: USA, Wisconsin, Dodge Co.
Posts: 8,161
Ad and script blocker, a must, no issues.

Pictures of Modifications and Accessories

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jim is offline  
post #6 of 22 (permalink) Old 03-15-2016, 11:13 PM
Turbo Poster
 
xringracing's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 842
Quote:
Originally Posted by Buffalo View Post
Site is not running slow for me but something about it keeps knocking my DSL connection off line. Other site don't do this but when ever I am browsing this site I can count on my DSL disconnecting every 3 or 4 minutes. Seems to be happening while the site is going through all the links to advertising.
I'm still having the same exact problem, No issues until a short month or two ago. Something changed for the bad.

2004 Burgman 400
xringracing is offline  
post #7 of 22 (permalink) Old 03-16-2016, 04:16 AM
Insane Poster
 
E.D.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: St Petersburg in Sunny Tampa Bay Florida USA
Posts: 1,099
Nothing wrong with the Site, it's running quick and sweet for me. Running Brighthouse Cable 15K, IObit ASC & IObit Malware Fighter & CC Cleaner (all free software).
E.D. is offline  
post #8 of 22 (permalink) Old 03-16-2016, 10:49 AM
Administrator
 
Join Date: May 2012
Posts: 180
What browser are you using? When the site is slow, is there any message in the bottom bar saying what the site is waiting for?

Kevin
admin is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old 03-16-2016, 11:20 AM Thread Starter
Super Poster
 
currrl1's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: New York, NY
Posts: 173
Nothing high tech !

I'm on a Mac using Safari.

As I'm typing this it occurs to me that currently it is the best it has been in a while. But suspect that the longer I stay signed on, the more the problem presents itself.

Thanks...
Lou

2015 Burgman 650
currrl1 is offline  
post #10 of 22 (permalink) Old 03-17-2016, 09:43 AM
Administrator
 
Join Date: May 2012
Posts: 180
What time during the day do you notice the most lag or slowness?
How many tabs do you open on your browser by the end of the day? It could be that your browser is running out of memory space.

Lee
admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Burgman Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear Tire effect as it ages john grinsel Burgman 400 (2007+ model) 2 08-06-2012 08:26 PM
Front tire Effect helmethead Burgman 400 (2007+ model) 3 08-02-2012 07:13 AM
slow computer tomfelock The Tavern 16 02-05-2011 09:48 AM
Wing in Ground effect? Pete The Tavern 1 12-22-2006 09:49 AM
i have 650,,2005,,when you slow down,,seems to really slow! bard4hire Who are you? Where are you from? 8 08-02-2005 11:49 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome